четвртак, 16. јануар 2014.

Avokado salata sa piletinom

Potrebno:
1 zreo avokado
sok od pola limete
pola glavice crvenog luka
200-200g belog mesa
* meni je ostalo belo meso od pečenog pileta, ali ga svakako možete izgrilovati posebno za ovu priliku



Prepolovite avokado i dok je jos u ljusci isecite ga na kocke. Kašikom polako izbacite sadržaj u činiju. Pola glavice crvenog luka isecite na kolutove, a pileće belo meso na kockice. Začinite sokom od pola limete, morskom soli i biberom, lagano promešajte i uživajte 

2 коментара:

  1. e sad moram opet konacno da probam sa avokadom nesto, pa neka to bude ovaj recept :) izbegavala sam ga zbog nesporazuma izmedju mene i doticnog avokada :) pokusala sam iz neznanja ga jesti kao bilo koje drugo voce :) i to se zavrsilo tako sto nikada vise nisam jela avokado :)))))))

    ОдговориИзбриши
  2. Avokado se po hrono ishrani svrstava u povrce.. obavezno pored ovog moras da probas i gvakamole sos sa tostiranim hlebom recimo :D

    ОдговориИзбриши