Potrebno:
Srednja glavica karfiola
2 glavice luka
2 cena belog luka
zacini po zelji
Na malo maslinovog ulja izdinstati sitno iseckan crni i beli luk.
Dodati mlevenu junetinu i nastaviti sa dinstanjem. Zaciniti po zelji,
biber, bio zacin, origano...
Dok se meso krcka, operite i iskidajte glavicu karfiola.
Stavite je u serpu, prelijte vodom i skuvajte, posle kljucanja jos
par min, da omeksa. Kad je karfiol gotov isitniti ga drobilicom za
krompir ili jednostavno viljuskom.
Sipati pola smese karfiola u vatrostalnu posudu, pa meso, i opet
preko karfiol. Spakovati u rernu i peci jos pola sata
PRIJATNO :)
a gde nam je slika draga...ili si tako brzo smazala da nisi stigla ni da slikas? :)
ОдговориИзбришиzaboravila da postavim... :)
ОдговориИзбриши